CUP 2024

ASETAITO CUP 2024 on Suomen historian monipuolisin ampumakilpailu, joka on suunnattu aivan kaikille suomalaisille ampujille ja metsästäjille. Kilpailu ratkotaan yhteenlaskemalla osallistujien vuoden 2024 parhaat kivääri-, haulikko- ja pistoolitulokset, lajista riippumatta. Kilpailuun pääsee siis mukaan osallistumalla minkä tahansa yhden aseen yksilöampumalajin viralliseen ampumakilpailuun tahansa, skeetistä metsästysluodikkoon ja practicalista olympiapistooliin. Osallistua voi niin Suomen ampumaurheiluliiton, Metsästäjäliiton, Reserviläisurheiluliiton kuin muiden pienempienkin toimijoiden eri lajien kilpailutuloksilla. Tervetuloa mukaan luomaan täysin uudenlaista kotimaista ampumakilpailua!

Vuoden päätteeksi kruunataan Suomen paras kokonaisvaltainen ampuja!

Asetaito Cup 2024 voittajalle on luvassa 3000 euron rahapalkinto! Tämän lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan tuhansien arvosta asepalkintoja.

ASETAITO CUP 2024 ARVOTTAVAT PALKINNOT

Kotimainen KAR-21 kivääri

KAR-21 on nykyaikainen kiväärijärjestelmä, joka on suunniteltu käyttämään kahta erikokoista patruunaa samasta aseesta. Vain yhdellä työkalulla siihen voidaan vaihtaa kaliiperit .223 Rem:sta .308Win:ksi.

Palkinnon voittaja saa itse valita haluamansa kaliberin, .223 Rem tai .308 Win.

Aseen arvo 3800€

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Fabarm XLR Composite Basic

Erittäin laadukkaasti valmistettu kaasutoiminen puoliautomaattihaulikko, jonka kaasumäntäsysteemi on suunniteltu erittäin nopeaksi, luotettavaksi ja rekyyliä vähentäväksi. Fabarmin kaikki piiput ovat teräshaulikelpoisia, ja ne on testattu jopa 1630 barissa! Tämä mahdollistaa kaikkien CIP-patruunoiden käytön kovimpiinkin materiaaleihin asti sekä tiukkojen supistajien käytön.

Aseen arvo 1300€

Valmistettu Italiassa

KILPAILUN YHTEISTYÖKUMPPANIT

AJANKOHTAISTA

14.12.2023
Ilmoittautuminen avattu! Ilmoittaudu mukaan täällä!

14.12.2023
Kilpailusivut julkaistu!