usein kysytyt kysymykset

Vaatiiko Asetaito Cupiin osallistuminen seuran tai liiton jäsenyyttä tai lisenssiä?
Cupiin osallistuminen ei edellytä mitään edellä mainittua. Kuitenkin tuloskelpoisiin kilpailuihin osallistuminen edellyttää usein kilpailulisenssiä sekä kyseisen lajin lajiliiton alaisen yhdistyksen jäsenyyttä. Tutustu eri lajeihin Cupin laji-sivuilla.

Voiko Cupiin osallistua ilman omaa asetta?
Cupiin osallistuminen ei itsessään edellytä omaa asetta. Tuloskelpoisiin kilpailuihin voi usein osallistua paikalla olevan aseen omistajan laina-aseella tai joissain tapauksissa myös kilpailun järjestäjän aseilla. Huomioithan myös, että ilma-asekilpailuihin voi osallistua täysin lupavapailla aseilla. Lisätietoa ilma-aselajeista löytyy Cupin laji-osiosta.

Onko Asetaito Cupiin ikärajaa?
Ei ole. Yksittäisten kilpailujen järjestäjillä voi olla käytössä ikärajoja, mutta Cupiin pääsee osallistumaan minkä ikäinen tahansa. 

Miten kilpailun palkinnot jaetaan?
Kilpailun pääpalkinnon 3000€ voittaa kokonaiskilpailun voittaja. Ase- ja tavarapalkinnot arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Arvontaan osallistuakseen tulee olla kirjattuna vähintään yhden lajin kilpailutulos.

Mihin mennessä Asetaito Cupiin tulee ilmoittautua?
Cupiin voi ilmoittautua mukaan vuoden 2024 loppuun saakka. Kilpailijan kokonaistulokseen huomioidaan vain Cup-ilmoittautumisen jälkeen ammutut kilpailutulokset. Cupin osallistumismaksu on sitä edullisempi mitä aiemmin ilmoittautuu mukaan.

Paljon Cupiin osallistuminen maksaa?
Osallistumismaksu on sitä edullisempi mitä aiemmin ilmoittautuu mukaan:
Joulukuu 2023: 20€
Tammikuu 2024: 30€
Helmikuu 2024: 40€
Maaliskuu 2024: 50€
Huhtikuu 2024: 60€
Toukokuu 2024: 70€
Kesäkuu 2024: 80€
Heinä-joulukuu 2024: 100€

Missä Cupin etenemistä voi seurata?
Asetaito Cupin kisasivuilta löytyy ajantasainen tulospalvelu. Lisäksi osallistujat käyttävät aihetunnisteita #asetaito #asetaitocup #asetaitocup2024 jakaessaan sosiaalisen mediaan sisältöä harjoituksista ja kilpailuista.

Tälle sivulle lisätään vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Lisätietoa kilpailusta saa osoitteesta cup (at) asetaito.fi