Käytännön revolveri – Revolveriammunnan kurssikokonaisuus

Käytännön revolveri

Käytännön revolveri koulutuskokonaisuus on suunnattu revolveriammunnasta kiinnostuneille, toiminnallista urheiluammuntaa harrastaville sekä asetta työtehtävissään kantaville. Käytännön revolveri tavoite on tarjota ampujille tarvittava tieto sekä taito aseensa laadukkaaseen käyttämiseen niin perus ampumisessa kuin ampumataidon soveltamisessakin haastavissa tilanteissa. Koulutuksen pääpaino on tehokkaissa ja laadukkaissa tekniikoissa, jotka soveltuvat sellaisinaan sekä työelämään että ampumaurheiluun. Lisätietoa revolverin käyttämisestä työtehtävissä voit lukea täältä!

Koulutuskokonaisuus koostuu seuraavista moduuleista:

Ampumatekniikka
Tässä koulutuksessa keskitytään erinomaisen ampumatekniikan hallitsemiseen. Ampujat oppivat sijoittamaan ampumansa luodit tarkoituksenmukaisesti ja tarkasti. Erinomainen ampumatekniikka rakentaa pohjan kaikelle muulle ampumiseen liittyvälle.
Kesto: 8 tuntia.

Käsittelytekniikka
Tässä koulutuksessa pääpaino on ampujan käyttämän aseen tehokkaassa hallitsemisessa. Ampujat oppivat perinpohjin muun muassa valmiusasennot, vetotekniikan, revolverin erilaiset lataustekniikat ja -välineet sekä häiriönpoistotekniikat.
Kesto: 8 tuntia.

Tilanneharjoittelu
Tilanneharjoittelu-kursseilla ampujat oppivat soveltamaan aiemmin oppimaansa ampuma- ja käsittelytekniikkaa monipuolisissa ja haastavissa tilanteissa. Tilanneharjoittelu-moduuli koostuu useista eri kursseista, joista jokainen on räätälöity tiettyyn toimintaympäristöön. Tutuksi tulevat esimerkiksi liikkuminen & liikkeestä ampuminen, hämärä- ja pimeätoiminta, suojan käyttö, toiminta siviilivarustuksessa sekä haastavat ampuma-asennot ja tilanteet.
Kesto: kurssikohtainen toimintaympäristöstä riippuen.

Ilmoittautuminen & kurssikohtainen lisäinfo koulutuskalenteristamme täältä!

Kurssille on mahdollista vuokrata käyttöön ase ja patruunat. Asevuokra koko kurssin ajalle on 30€, patruunat kulutuksen mukaan. Asevuokra ja patruunat laskutetaan kurssin jälkeen. 

Vaatimukset Ampuma- ja Käsittelytekniikka kursseille osallistumiseen:

  • Turvallinen aseenkäsittelytaito (esim. Turvallisen ampujan status tai ammatin kautta saatu ampuma-asekoulutus)
  • Nuhteeton tausta

Vaatimukset käytännönharjoittelu-kursseille osallistumiseen:

  • Hyväksytysti suoritetut Käytännön revolverin Ampuma- ja Käsittelytekniikkakurssit.
  • Turvallinen aseenkäsittelytaito (esim. Turvallisen ampujan status tai ammatin kautta saatu ampuma-asekoulutus)
  • Nuhteeton tausta